Wie zijn wij?

Veel ouders moeten even een drempel over voordat ze kinderopvang inschakelen. Je geeft immers een stukje opvoeding uit handen. Deze drempel is lager wanneer de opvang de huiselijke situatie dicht benadert. Gastouderbureau De Klik biedt deze vertrouwde opvang in de vorm van kleinschalige gastouderopvang. De kinderen verblijven bij een gastouder thuis of u kiest voor oppas in uw eigen huis.

Kleinschalig bureau

Gastouderbureau De Klik is actief in Nijverdal en directe omgeving. Wij willen met ons gastouderbureau meer zijn dan een administratief bureau dat ouders nodig hebben om hun toeslag kinderopvang te ontvangen. Omdat we klein zijn- en bewust klein willen blijven- kennen we onze gastouders en de kinderen die zij opvangen goed. Ook met de ouders hebben wij regelmatig persoonlijk contact. Dit is onze manier van werken en zo willen wij kwaliteit waarborgen.

Waarom GOB De Klik?

  • Kleinschalig, dus grote betrokkenheid
  • Persoonlijk contact
  • Staat voor kwaliteit
  • Eerlijke, voordelige prijs
  • Zorgvuldige bemiddeling en begeleiding

Spreekt het u aan? Dan bemiddelen wij graag de opvang van uw kind.
Gea Berentschot en Sjoerd van der Hulst

Een goede klik is bepalend voor fijne opvang

De naam De Klik is gekozen met als uitgangspunt dat het voor ouders erg belangrijk is dat zij een fijne gastouder hebben voor hun kind. Niet iedere ouder past bij iedere gastouder, het krijgen van een goede klik is bepalend voor een goede opvang. Wij stellen hoge eisen aan de gastouders die bij ons ingeschreven staan en we verwachten van hen dat ze bewust omgaan met hun werk. Doordat wij ook regelmatig contact hebben met onze gastouders weten wij dat zij op een goede, enthousiaste manier klaarstaan voor de opvangkinderen.


Ouder inlog

2013 - Moddit Internet Reclamebureau